- Wilde-Pedique plus

LCN Pedique: schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN-PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie,  geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Pedique is ontwikkeld door de Duitse firma LCN, een fabrikant van nagelverzorgingsproducten. Het is een  éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is  elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN-Pedique is er verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen  welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed. 

 

Om  permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 à 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.

 

LCN-Pedique is van hoogwaardige kwaliteit. Om deze hoge mate van kwaliteit PedicureHoevelaken.nlzeker te stellen heeft uw pedicure een speciaal seminar gevolgd waarin dit systeem met zijn specifieke producteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd. Dat garandeert u prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels en een groter zelfvertrouwen.

 

Wilde-Pedique plus kan eveneens gecombineerd worden met de trendy French Pedicure.